Budownictwo wczoraj i dzis : Four House / Hernández Silva Arquitectos

Carlos Díaz Corona Architekci: Hernández Silva Arquitectos Lokalizacja: Zapopan, México Architekt odpowiedzialny: Jorge Luis Hernández Silva Zespół projektowy: Alejandro Aponte Gómez, Andrea Assad Álvarez Rok budowy: 2012 Obszar projektu: 584 m kw. Fotografie: Carlos Díaz Corona + 33 To nieregularne podłoże znajduje się w małym miejscu na zachód od miasta. Jest bardzo spokojny, a sąsiedzi chcą mieć dobre środowisko miejskie: zalesione, ciche i wolne od samochodów na ulicach. Klienci poprosili nas o stworzenie wygodnego, wygodnego i przyjemnego domu, co zmusiło nas do bycia bardzo surowymi z wykorzystaniem...

W pluczkach gromadzi sie wode drenazowa

W płuczkach gromadzi się wodę drenażową, opadową, z płukania filtrów itp. , najczęściej jednak - szczególnie w małych płuczkach - wodę wodociągową. W zależności od układu sieci stosuje się płuczki centralne o stosunkowo dużych objętościach (kilkanaście, ił nawet kilkaset m-), połączone z siecią kanałów płuczących, którymi doprowadza się wodę do wybranej sieci w okresie czyszczenia kanałów lub małe płuczki miejscowe o objętości najwyżej kilku m3 , zainstalowane w najwyższych punktach kanałów w różnych wyodrębnionych częściach sieci. Płuczki miejscowe często zaopatrzone...

Budownictwo i architektura : Arts Village / Mihai Dorcu, Stefan Padurariu & amp; Vlad Burclacu

art center view 01 Cel projektu wioski model arts w Ghanie w Afryce miał być łatwo zbudowany z lokalnych materiałów i lokalnej siły roboczej przy niskich kosztach, z budżetem w wysokości 42 000 - 62 000 USD. Dla studentów ostatniego roku, Mihai Dorcu, Stefana Padurariu i Vlada Burlacu, ich wyzwaniem było zapewnienie wygodnej i wielofunkcyjnej przestrzeni dla międzynarodowego środowiska artystycznego w wiejskiej części kraju. Osiągnęliby to, wykorzystując lokalne zasoby na rzecz zrównoważonego rozwoju, aby zintegrować sztukę z architekturą dla bardziej zrównoważonej przyszłości. Więcej zdjęć i opi...

W soku zoladkowym czesto stwierdza sie brak wolnego kwasu solnego lub niewielka jego ilosc.

Christian Stromqvist, Jago Svensson Zaprojektowany przez Torstena Ottesjö, z Christianem Strömqvistem i Davidem Relanem, Kloster jest pasmem ziemi na zachodnim wybrzeżu Szwecji, gdzie wyobrazili sobie ideę luksusu. Dwa domy usytuowane są powyżej zbocza prowadzącego do przystani i prywatnej plaży, i są dostosowane do idealnych warunków oświetleniowych odpowiednio dla porannych i skandynawskich wieczorów. Dążąc do zapewnienia inspiracji, struktura kompleksu to zwijanie się liścia. pojedyncza powierzchnia wystająca ponad samą siebie. Więcej zdjęć i architektów. opis po przerwie. Dwa lata ...

Najnowsze zdjęcia w galerii cyklinowanie.edu:

331#drzwi z lustrem , #zapalenie sadzy w kominie , #plyty hpl , #kalkulator przenikania ciepła , #piece gazowe kondensacyjne ceny , #olx biała podlaska , #zbiorniki buforowe , #schody dywanowe na beton , #instalbud zabrze , #bejca do ścian ,